GMP+ MASTERMIND Studiegruppe 2019

 TILMELDINGSFRIST til denne studiegruppe er 30 marts 2019

Fra brandslukning til banebrydende implementering

 

Vil du være en del af en eksklusiv studiegruppe, der arbejder med forståelse og praktisk implementering af GMP+ kravene i den Hollandske foderstandard.

Vi arbejder med forståelsen af de enkelte krav, gennemfører øvelser og workshops og deler erfaringer for at hver deltager hver især kan komme på et højere kompetence- og kvalifikations niveau, som samlet set skal løfte både den enkelte men også virksomhedens implementeringsgrad.

Vi sætter ord på det, som vi hver især bøvler med i det daglige. Vi arbejder med materialer, øvelser og cases, som i selv medbringer til denne  studiegruppe.

Succes til at få et solidt og funktionelt system sidder imellem ørerne og det kommer ud igennem fingrene på dig og viser sig i dine handlinger (walk the talk)… og sidste ende dine sejre og den måde du håndterer dem på. Få fat i de afgørende handlinger og værktøjer i en studiegruppe, som vi sammen deler.

Denne studiegruppe har udelukkende fokus på produktion, lager og handel. Transportvirksomheder der kan være interesserede må kontakte mig for et andet forløb.

Jeg har en baggrund som auditor inden for GMP+ og ISO 22000, og siden januar 2018 har jeg været selvstændig rådgiver og derigennem hjulpet virksomheder med at implementere procedurer og systemer. Jeg vil derfor faciltiere materialerne og oplæg til drøftelse i studiegruppegruppen. Jeg ordner lokaler til vores møder og jeg tager mig af forplejningen.

Herudover deltager jeg selv i studiegruppen på linje med jer andre. For optimalt udbytte er der kun åbnet pladser for maksimalt 8 deltagere ud over mig selv.

På baggrund af øvelser og drøftelser, der er vigtige for os, har jeg planlagt møder for de kommende 12 mdr. – bestående af 4 møder af 3-4 timer.

Emner:

Møde 1: Forudsætningsprogrammer/basisprogrammer – hvilke er nødvendige, og mangler vi nogle, og hvordan sikrer vi at de stadig er aktuelle, 2. del af mødet vil være udfordringen med at få registreret vedligehold, både det akutte vedligehold, men også det planlagte.

Møde 2: Vi skal sikre os, at vore leverandører også er godkendte til at handle med det de gør, hvordan sikrer vi at leverandørerne har de korrekte certifikater og tilladelser. 2. del af mødet vil omhandle minimumskrav til mærkning.

Møde 3: Alle leverandører skal have enten et anerkendt certifikat eller en gatekeeper aftale. I løbet af efteråret 2018 forventes der at komme en ny udgave af EFSIC-GTP, har det nogen indflydelse på GMP+? 2. del af mødet vil omhandle uanmeldte audit, hvilke udfordringer og krav stilles der fra GMP+ og QS

Møde 4: Vi inviterer enten en nuværende eller tidligere GMP+ auditor ind og får deres indsigt i hvad der foregår bag scenen. På denne måde kan du få en bedre forståelse for hvorfor nogle ting skal tage lidt længere tid. Inden mødet samler vi en liste sammen til GMP+ auditoren som vi gerne vil stille hende/ham, for på denne måde at få deres vinkel på det som kan være svært at udføre i praksis.

Detaljer:

 • Din investering for en plads i gruppen er kr. 4.999 ex moms for de 4 møder
 • Møderne er placeret 2 i forår 2019 og 2 i efterår 2019.
 • Vi har plads til max 9 deltagere i gruppen inkl. mig
 • Vi mødes som udgangspunkt i Sønderjylland eller trekantsområdet
 • Jeg står for lokaler og forplejning
 • Møderne placeres tirsdage i tidsrummet kl. 8:30-12:30
 • Alt sker i fuld fortrolighed
 • Emnerne til møderne er ikke faste, hvis der kommer nyt op til mødet, kan det sagtens komme på dagsordenen.
 • Såfremt i har nogle områder i har udfordringer med, tag dem gerne med, så kan i få nye vinkler på problemløsningen.
 • 2 timers individuel rådgivning pr mail/telefon
 • Er der noget jeg har glemt, så ring eller skriv til mig

For yderlig information omkring tilmelding eller datoer – så kontakt mig via nedenstående formular:

Send os en mail