Fra brandslukning til banebrydende implementering
Vil du være en ninja til at opbygge og vedligeholde et HACCP system – så er dette kursus det helt rigtige for dig – vi tager udgangspunktet i ISO 22000, og den standard du har hjemme i din virksomhed, vil vi også komme omkring.
Vi arbejder med forståelsen af de enkelte krav, gennemfører øvelser og workshops, og deler erfaringer for at hver deltager hver især kan komme på et højere kompetence- og kvalifikationsniveau, som samlet set skal løfte både den enkelte, men også virksomhedens implementeringsgrad.
Emner vi vil komme igennem på dagen
- Risikovurdering og risikoanalyse ved fødevarer
- Risici (kemiske, fysiske og mikrobiologiske)
- RASFF/Rapid Alert
- Food/feed fraud (foder og fødevaresvindel)
- Proces tankegang
- Involvering af organisationen
- HACCP team
- Ledelsens involvering og deltagelse samt engagement
Succes til at få et solidt og funktionelt system sidder imellem ørerne, og det kommer ud gennem fingrene på dig og viser sig i dine handlinger (walk the talk)… og sidste ende dine sejre og den måde du håndterer dem på. Få fat i de afgørende handlinger og værktøjer, som vi sammen deler.
Jeg har igennem mange år arbejdet og hjulpet mange danske virksomheder med at implementere procedurer og systemer, der er klar til certificering efter forskellige HACCP systemer. Og jeg vil derfor facilitere materialerne, selve oplæggene til drøftelse og den proces vi over tid vil komme igennem. Jeg ordner lokale og jeg tager mig af forplejningen.
Udbytte
Du får viden og forståelse for HACCP principperne, og du bliver i stand til at udarbejde en Risikovurdering og HACCP plan. Dermed har du det grundlæggende klar til at få et EFFEKTIVT system kun indeholdende relevant dokumentation.
Du får selvfølgelig et deltagerbevis.
Detaljer
- Din investering for en plads er kr. 3.999 ex moms
- Vi har plads til max 6 deltagere for at sikre udbyttet for dig som deltager
- 1 dags kursus – intensiv
- Forvent forberedelse hjemmefra (ca. 2 timer)
- Vi mødes som udgangspunkt i Sønderjylland
- Jeg står for lokale og forplejning
- Alt sker i fuld fortrolighed
- Er der noget jeg har glemt så ring eller skriv til mig
Dato og klokkeslæt
Efterår: 18/9-2018
Kl. 9:00-16:00
De bedste hilsner
Frank Bomberg Andersen