Er danskere nogle svin ?

BaconNej vel vi elsker da bare svinekød 😉 …

I denne uge har flere medier skrevet om at vi som danskere tænker på hvad der er billigt og ikke på kvalitet… ja nogen gør ikke alle. Jeg er selv bevist om at der kun er et vist budget til rådighed og handler derefter.

Kvalitet koster – hvad er det vi giver køb på ? hvorfor er det at vi kommer ud af et supermarked med udenlandsk kød og overfladebehandlet frugt… fordi vores pengepung siger nej… armm altså.. det er spørgsmål om at vi tager et valg. Flere og flere dagligvarekæder har heldigvis fået øjene op… men hvorfor spiser vi så meget kød ? vi kan lave så meget lækkert mad med mindre. Danskere er kendt for at være dem der spiser mest kød og med hvilket formål – spørg jeg – jeg elsker selv kød og spiser det gerne men er blevet mere bevidst om hvad det gør ved min krop at spise al det kød og at mindre også kan gøre det…

Jeg mener klart, det er et valg vi har og det er et spørgsmål om en holdningsændring. Det er ikke dyrere at spise sundt og ordentligt med lokale varer – min påstand er TVÆRTIDIGMOD. hvor tit køber du ikke en ekstra pakke som du reelt ikke har brug for ? – tja ender det så ikke med at koste mere end den danske vare ville have kostet?

Ko

Vi støtter også de danske arbejdspladser i stedet for de udenlandske hvor der ikke er ordnede forhold.. og hvad med hygiejneforhold under produktion – det bliver et helt afsnit for sig selv i et andet indlæg.

Derfor TAG ANSVAR og tag et valg – vælg danske fødevarer !!

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-06-25-danmark-er-europas-skraldespand-for-billig-og-darlig-mad

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.